​Idag är det otroligt populärt att inreda med öppna ytor och då använder man sig mycket av glas för att skapa vackra och öppna miljöer såväl i kontorslandskap som i butiker och andra liknande miljöer. Dock är det alltid väldigt viktigt att man tänker på säkerheten i byggnaden och väljer rätt glas för att ni inte ska behöva oroa er för sådant som bränder som kan gå väldigt illa om man inte sätter in rätt glas. Något som många därför väljer att använda sig av är brandglas, detta är något som ger skydd från rökgaser, flammor och väldigt stora temperaturökningar som det kan bli om det skulle uppstå en brand i er byggnad. 

​De hjälper även till med att förhindra den brandspridning som annars kan uppkomma väldigt snabbt om man inte har trygga material i sin arbetsmiljö eller lokal. Brandglaset består av flera olika skikt, något som gör att det tar lång tid för branden att spridas vidare och gör så att temperaturförhöjningen dröjer mycket längre på andra sidan av glaset, en funktion som man aldrig kan få med vanligt glas och det är därför det tryggaste alternativet i alla miljöer där man vill ha öppna ytor och snygg design med hjälp av stora glaspartier. Hos FS Glass kan du alltid hitta brandglas som kommer att komplettera er miljö och inredning på bästa sätt och är därför absolut det självklara valet för dig som vill ha kvalitet till riktigt bra pris.

Brandglas med design​

När ni väljer att inhandla brandglas av FS Glass så får ni inte bara en riktigt trygg och bra produkt utan ni kan också välja att få en riktigt snygg design. Ni kan välja brandglas som är sandblästrat, etsat eller har en annan ton eller färg än enbart klart och genomskinligt. Ni kan dessutom alltid komplettera brandglaset med exempelvis solskyddsglas och energiglas.​